Beoordelingen

Uitstekende behandeling

Rated 5,0 out of 5
13 december 2020

We hebben een zeer aangename ervaring gehad. Alles was goed geregeld van stap 1 tot de laatste stap (nabehandeling telefonisch). De besnijdenis ging snel en de dokter was een zeer prettige en ervaren kerel. Ons zoontje is goed hersteld. Ik raad een ieder aan om je zoon te laten besnijden bij deze toppers!

Oussama Ben Daued

Goed gevoel en fijn behandeld

Rated 5,0 out of 5
30 november 2020

Ik ben eerder vandaag behandeld door 2 artsen in Breda.

Er wordt goed rekening gehouden met je en hoe jij je voelt, er wordt aandacht besteed aan het goed en volledig beantwoorden van vragen en ze stellen je gerust.

Uiteindelijk stelde het allemaal niet zo heel veel voor en het personeel gaf me een goed gevoel bij een normaal toch ongemakkelijke situatie.

Hartelijk bedankt!

L.W V

Beter laat dan nooit

Rated 5,0 out of 5
17 november 2020

Na heel veel jaren voorhuidellende de stap gezet naar laten besnijden. De behandelend chirurg was betrokken, hulpvaardig en zeer deskundig . Mijn leven is veranderd. Ik ben dankbaar en kan het iedereen met dergelijke problemen aanbevelen.

Menno Versteeg

Aanrader Hele Goeie Kliniek

Rated 5,0 out of 5
10 november 2020

Ik ben 31 oktober besneden met de hulp van 2 hele goeie artsen, zei hebben mij de tijd gegeven om alle vragen te stellen om mij gerust te stellen , na de besnijdenis nooit pijn gehad en kon gewoon normaal functioneren.

M

Geweldige service, mooi resultaat

Rated 5,0 out of 5
30 oktober 2020

E. Robberse is een klantgerichte, kundige arts met een groot empathisch vermogen. Een duidelijk consult met een mooi resultaat. Van harte aanbevolen.

Nadav